Medialle

Aalto-yliopiston viestintä sekä korkeakoulujen viestintäpalvelut auttavat mielellään tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä.

Ajankohtaista-osiosta löytyvät kaikki Insinööritieteiden korkeakoulun uutiset ja tapahtumat.

Insinööritieteiden korkeakoulun tutkijat ovat asiantuntijoita monilla kemian tekniikan, kemian, materiaalitekniian ja puunjalostustekniikan eri aloilla. Pääset parhaiten selville, mitä kaikkea korkeakoulussa tutkitaan tutustumalla professoreihin professorit-sivulla. Asiantuntijoiden löytämisessä voit olla myös yhteydessä korkeakoulun viestintään, autamme mielellämme!

Pressikuvat

Aalto-yliopiston kuvapankissa (aalto.digtator.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena Insinööritieteiden korkeakouluun liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi 'Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu' sekä kuvaajan nimi.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille osoitteeseen viestinta-eng [at] aalto [dot] fi. Muita pressikuvia sekä kuvia asiantuntijoistamme voi tiedustella samasta osoitteesta.

Esittelymateriaalit

Logo

Insinööritieteiden korkeakoulun eri logoversiot ovat ladattavissa logogeneraattorista.

Insinööritieteiden korkeakoulun viestintä

Riitta Särkisilta
viestintäpäällikkö
riitta.sarkisilta [at] aalto [dot] fi

Aalto-yliopiston viestintä

viestinta [at] aalto [dot] fi

Katso Aalto-yliopiston viestinnän tarkemmat yhteystiedot aalto.fi-sivulta.

Seuraa meitä myös Facebookissa

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 19.06.2014.