Maailmanluokan yliopistoksi

Aalto-yliopiston strategisena tavoitteena on nousta omaleimaisena kokonaisuutena maailmanluokkaan. Toteuttaakseen yliopiston strategiaa Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu on ottanut tavoitteekseen olla kansainvälisen tason insinööritieteiden korkeakoulu vuonna 2020.

Aalto-yliopiston missiona on muuttaa maailmaa korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen kautta sekä kouluttaa vastuullisia asiantuntijoita yhteiskunnan suunnannäyttäjiksi.

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu toteuttaa tätä missiota edistämällä koulun tutkimusaloissa tehtävää perustutkimusta sekä uusimpien teknologioiden kehittämistä. Korkeakoulu tarjoaa korkealuokkaista insinöörikoulutusta sekä suomalaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Insinööritieteiden korkeakoulun tutkimuksen painopistealueet

• Arktinen tekniikka
  • Kestävä rakennettu ympäristö
  • Mekaniikka ja materiaalit
  • Monialainen energiatekniiikka
  • Teknisten järjestelmien suunnittelu ja tuotanto

Insinööritieteiden korkeakoulun strateginen toimintasuunnitelma, Tiekartta 2020, valmistui toukokuussa 2013.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 18.06.2014.