Ohjelmia ja räätälöityä koulutusta yrityksille

Aalto EE

Aalto University Executive Education (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia koulutuspalveluja liikkeenjohdon alalla. Yhtiön tarjonta painottuu pitkäkestoiseen koulutukseen. Yrityskohtaisten, räätälöityjen ohjelmien lisäksi Aalto EE tarjoaa myös avoimia ohjelmia, mm. korkeatasoiset ja kansainväliset Aalto MBA ja Aalto Executive MBA (EMBA) -ohjelmat. Lue lisää Aalto EE:n sivuilta »

Aalto PRO

Aalto University Professional Developmentin (Aalto PRO) koulutukset ovat ainutlaatuisia yhdistelmiä käytännön osaamista ja Aalto-yliopiston uusinta tutkimustietoa. Aalto PRO tarjoaa monipuolisen valikoiman koulutuspalveluita ja laajan kouluttajaverkoston. Toteutamme asiakkaidemme kanssa räätälöiden uusia, uniikkeja oppimiskokemuksia joustavasti ja helposti. Lue lisää Aalto PRO:n sivuilta »

Avoin yliopisto

Avoimessa yliopistossa voi suorittaa erillisiä, yliopiston perusopetusta vastaavia kursseja sekä eri aiheiden perusopintokokonaisuuksia. Myös yritykset hyödyntävät Avoimen yliopiston tarjontaa henkilöstönsä koulutuksessa. Lue lisää Avoimen yliopiston sivuilta »

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 18.06.2014.